0

Основен ремонт на двигател и скоростна кутия

services img

Кога се налага?

Когато един двигател е изминал много километри, някои части във вътрешността му може да са износени или повредени и трябва да бъдат заменени. Кои части се налага да се сменят може частично да се разбере след преглед и диагностицира в сервиз компотентн в основни и частични ремонти на двигатели, а с точност за ремонта и цялостното състояние на вашият двигател може да се разбере чак след като той бъде разглобен и основните му компоненти са прегледани обстойно.

Скоростната кутия съще в ключов елемент от вашият автомобил и се амортизира както всички останали части независимо дали скоростната кутия е автоматична или ръчна. При поява на каквито и да е трудности по превключването на скоростите (за ръчни скоростни кутии) или придърпвания и колебания в смяната на предавките от автоматичната скоростна кутия - трябв да бъде потърсена помощ в сервиз компетентен в ремонтите на скорости.

Какво да направя при симптоми на повреда в двигател или скорости?

Много е важно да не се отлага и губи време, карането на двигател със странни метални шумове и триене може да влоши проблема сериозно. Закарайте колата в сервиз по най-бързият начин, а ако се налага пътна помощ също може да ви съдейства. Първата стъпка във възстановяването на двигателя е да се идентифицира правилно повредата.

Възстановяването на двигателя е сложен процес, но добре планирана работа може да помогне за премахване на възможността за скъпо струващи грешки, което ви спестяват време, енергия и чувство на неудовлетвореност.

Как можем да Ви бъдем полезни?

Ние в ХЕЕД Ауто разполагаме с добри техници и резервни части, които ни позволяват да дадем гаранция за вложения труд и матириали в основният ремонт на вашият автомобил. Имаме разнообразен опит в основните ремонти, както и в ремонтирането на автоматични или ръчни скоростни кутии.

Имате интерес към тази услуга? Изпратете запитване или се свържете с нас от тук
Сподетеле