Силиконов прав маркуч Siliconhoses - 0.5 метра - синьо

42,82 лв.
налично с поръчка Каталожен номер: conf-SH-065L5
Рейтинг: Добави мнение
Диаметър маркуч Дължина на маркуча
Брой
Добави в количката
Описание и характеристики

Силиконовите маркучи на Siliconhoses са добре утвърдени в бранша с история над 35 години в развитието и проектирането на компоненти за двигателя.

В момента Siliconhoses са одобрени доставчици на Ariel Atom. Силиконовите им маркучи са подходящи за охладителни системи, турбо пътища, вакумни системи и други. Характеризират се с добър температурен диапазон, гъвкавост, дълголетие, термични и електрически изолационни свойства.

Всички силиконови маркучи на Siliconhoses са произведени съгласно системата за качество ISO 9001. Сертификат No.07103Q10016ROMscience.

Правите маркучи са с дължина един метър, но се предлага и половин метър размер.

  • При диаметър от 6мм. до 48мм. - дебелина на стените 3.5мм. (3 пласта)
  • При диаметър от 49мм. до 83мм. - дебелина на стените 5мм. (4 пласта)
  • При диаметър от 89мм. до 127мм. - дебелина на стените 6мм. (5 пласта)
Доставка и плащане

Доставката на всички продукти в онлайн магазин ХЕЕД Ауто става чрез куриерски фирми Еконт или Speedy с наложен платеж (плащане на стоката когато тя пристигне при Вас). Тарифите за доставка са стандартни, като доставките могат да бъдат на територията на цялата страна. Доставката на продукт може да бъде до офис на куриерската фирма или до адрес, като спецификите около доставката се изясняват персонално с всеки клиент по телефона след направена поръчка (получавате задължително потвърдително позвъняване от наш консултант).

Плащането на поръчка в онлайн магазин ХЕЕД Ауто става чрез наложен платеж посредством куриерската фирма която сте избрали, като имаме и допълнителен начин на заплащане с превод по банкова сметка където трябва задължително да въведете, като основание на плащането номера на Вашата поръчка.

Коментари и оценки
Няма оставени мнения за този продукт

Попълнете формата и оставете Вашият коментар

Сподетеле