0

Допълване с фреон и ремонт на климатик

допълване с фреон и ремонт на климатици

Допълване на климатик с фреон

С настъпване на топлите месеци от годината климатика в автомобила става необходима и много използвана екстра. Ако през по-топлите дни при пуснат климатик усещате, че температурата в купето не е достатъчно ниска, за да се чуствате комфортно - то има шанс системата ви да е останала с по-малко от необходимото количество фреон.

Симптоми за проблем с климатичната система?

При всякакви паразитни шумове които се появяват само при пуснат климатик, като леко виене от предния кош - то може би имате проблем с компресора на климатика или ремъка които го задвижва.

Също така ако оборотите на двигателя ви се променят и са нестабилни при пускане и спиране на климатик, то това може да бъде симптопм за проблем с климатичната система.

Как можем да Ви бъдем полезни?

Сервизи ХЕЕД Ауто разполагат със стенд за автомтична проверка на нивото на фреон и масло в компресора. При нас може да прегледате за повреди в системата и да допълните фреон или масло с толкова колкото е нужно на системата. При евентуална нужда от ремонт можем да демонтираме и ремонтираме нужните части, за да бъде отново в изправност вашият климатик.

Предлагамем и допълнителна услуга - дезинфекция на въздуховодите в автомобилът ви, това спомага за освежаване на въздуха в купето ви и премахване на неприятни миризми.

Имате интерес към тази услуга? Изпратете запитване или се свържете с нас от тук
Сподетеле