0

Current News and Events

img
Сключен договор по оперативна програма Иновации и конкурентоспособност
13/08 2020

ХЕЕД-91 ще представи пълната гама продукти за автомобили на EBC Brakes на предстоящото от 18 до 21 Октомври ще се проведе международно изложение за нови технологии, компоненти, части и аксесоари и сервизно оборудване - Automotive Expo Sofia 2018.

Автосервиз ХЕЕД-91 реализира проект за Подкрепа на микро и малки предприятия за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19

Read more
img
Наградите през 2017 година - Отбор ХЕЕД Ауто - Драг Рейсинг и Картинг
15/01 2018

Изминалия сезон 2017 г. беше много успешен за нашият отбор по драг рейсинг, ХЕЕД Ауто - завоюва две първи места, а най-младия член на отбора Христо Младенов само на 7 годики спечели "Мини БГ Академия" класа в шампионата по картинг "Национални картинг серии".

Read more
img
III Кръг Драг Рейсинг - Кондофрей 09-10 Септември
24/08 2017

Автосервиз Heed Auto усилено подготвя своите драг автомобили за предстоящият трети кръг по драг рейсинг за 2017 година. Състезанието е организирано от Българската федерация по Драг Рейсинг и е част от републиканското първенство по Драг Рейсинг България. Събитието ще се проведе на 09-10 Септември на добре познатото място за всички любители на драг рейсинг - писта на летище Sofia West Airport, с. Кондофрей до гр. Радомир.

Read more
img
През 2017 година Heed Auto стана официален представител на MaxxECU за България
22/08 2017

Шведската система за управление на двигателя MaxxECU е изключително надеждна и висококачествена. Екипът на автосервиз Heed Auto предлага продажба на всички артикули на фирмата и монтаж на професионалната състезателна електроника.

Read more
img
Новият уебсайт на автосервиз Heed Auto е вече онлайн
20/08 2017

Обновеният корпоративен уеб сайт на автосервиз Heed Auto - включва много по-богато съдържание от предходните си версия, а най-голямата промяна е новият онлайн магазин в които може да поръчвате желаните от Вас артикули.

Read more
© Developed by CommerceLab