0

Стругарски, фрезови услуги и заваряване

стругарски фрезови услуги и заваряване

Механична работилница

Автосервиз ХЕЕД Ауто разполага с механична работилница в която може да бъдат изработени различни детайли или да бъдат коригирани вече повредени такива.

В нашата работилница разполагаме със струг, фреза, лентоотрезна машина, колонна бормашина, аргонов апарат и други помощни уреди.

 

Защо са полезни тези уреди и какво приложение имат?

В процес на различни ремонти гъвкавостта в изработка на малки помощни детайли или манипулации които да обработят и напаснат даден детайл са винаги от полза.

Нашата механична работилница влиза в действие най-често когато трябва да бъде създадено някакво по-гъвкаво решение за даден проблем или когато изграждаме тунингован автомобил.

Незаменима част от спортния автомобил са различни нестандартни решения различни от заводските които спомагат за повече надеждност на тунингования или състезателен автомобил. Заваряването на различни по вид метали също е важна част от създаването на един тунингован или състезателен автомобил.

Как можем да Ви бъдем полезни?

В Автосервиз ХЕЕД Ауто можем да направим различни детайли на струг или да изградим изцяло нов детайл посредством заварки включително и такива с аргон.

Тъй като стругарските услуги и тези свързани с прецеизно заваряване са много специфични и индивидуални - може да позвъните или да изпратите запитване от контактната фирма, за да ви ориентираме дали ще можем да направим нужния за вас детайл.

Имате интерес към тази услуга? Изпратете запитване или се свържете с нас от тук
Сподетеле