0
Върни се към всички новини

Новият уебсайт на автосервиз Heed Auto е вече онлайн

20/08/2017
img

След дълга разработка и въвеждане на добре оформено съдържание през лятото на 2017 година стартира обновеният уеб сайт на Автосервиз Heed Auto.

Новият уеб сайт е с иновативен и стилен дизайн, като същевременно е обърнато внимание на потребителското изживяване и лесната работа на потребителите с него.

Функционалностите които предлага обновеният сайт включват и интегриран модерен онлайн магазин с бърза и лесна навигация и добре представени продукти. Онлайн магазина има възможност и за регистрация на потребители - след нея процеса по завършване на поръчка става по-лесен и бърз и потребителтие имат възможност да следят историята на поръчките си при нас.

Атрактивната начална страница посреща потребителите с големи банери и ясно дефинирана описание на основните дейности на автосервиз Heed Auto. Следват акценти от основните части в обновеният уеб сайт, а именно акценти от секция Услуги, Продукти, Новини и Производители.

Богатата партньоркса мрежа на Автосервиз Хеед ауто - наложи създаването на добре структурирана секция с брандове на авточасти които се предлагат чрез онлайн поръчка. Към момента производителите представени в онлайн магазина са 25, но бройката им ще нараства.

Секция Новини ще има за цел да информира всички потребители на уеб сайта за най-актуалните събития и промоции около сервиза и онлайн магазина.

Новият уеб сайт предлага и допълнителни секции за запознаване с историята на Хеед Ауто Отбор, секция Галерии където ще се добавят снимки от интересни събития и състезания и секция Дино стенд с повече информация относно тази услуга която се предлага в автосервиза.

За потребителите които искат да се свържат по телефона или да изпратят запитване до онлайн администратора ни - може да направите това от секция Контакти, където има и информация с адресите на нашите автосервизи.

Надяваме се обновеният ни уеб сайт да Ви бъде полезен - за всякакви проблеми с работата на уеб сайта или онлайн магазина, молим да не се колебаете и да се свързвате с нас.

------

Екип Хеед Ауто

 

Сподетеле
© Developed by CommerceLab